1,5 ha ploto vynuogyne praktikuojama organinė vyndarystė (tačiau vynuogynas nėra sertifikuotas). Pirmieji vynmedžiai pasodinti 1929- aisiais metais Francois Mikulski senelio. Apatinėje šlaito dalyje, kaip įprasta, vyrauja sąnašinis dirvožemis.
Vynas brandintas nerūdijančio plieno talpose, kartu su mielių nuosėdomis. Minerališkas, gaivus baltasis vynas kvepia kalnų medumi, lazdyno riešutais, mandarinais. Burnoje juntami nokių kriaušių ir obuolių aromatai, sausinantis minerališkumas bei gaivi rūgštis, ilgas finišas. Vyną rekomenduojama ragauti jauną, siekiant išsaugoti vaisišką charakterį, tačiau galimas ir tolimesnis brandinimas butelyje.
Patiekti 10-12° C temperatūroje. Idealus su žuvimi, ypač ešeriu ir karpiu.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros