Vynas daromas iš dviejų šeimai priklausančių vynuogynų. Pirmasis buvo pasodintas 1947 m., o antrasis - 1976 m. Vynmedžiai auginami nesertifikuotais ekologiškais metodais. Fermentacija vykdyta nerūdijančio metalo talpose, po to vynas perkeliamas į ąžuolo statines (apie 35 % naujo ąžuolo), kur išlieka mažiausiai 14 mėnesių. Vynas skleidžia intensyvų raudonų vaisių-vyšnių, subtiliai rūkytos mėsos aromatus, maloniai gaivus, vidutinio intensyvumo, su gervuogių, pipirų, saldymedžio, tabako-šokolado poskoniu.
Per metus pagaminama apie 4000 butelių.
Patiekite 14-16 ℃ su virta raudona mėsa, žvėriena ar nepasterizuoto pieno sūriais.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros