Vynas, sukuriantis intensyvų ir tankų gervuogių, juodųjų serbentų ir vaisių skonį su gaiviais taninais, daromas iš vynmedžių uogų, kurių vidutinis amžius 45 metai, jie auga Côte de Beaune regione. Fermentacija vykdyta nerūdijančio metalo talpose, vėliau vynas supiltas į ąžuolo statines (apie 20% naujos) ir brandintas mažiausiai 12 mėn. Prieš išpilstant į butelius vynas dar 3-4 mėn. praleidžia metalo talpose. Vynas demonstruoja gaivius aromatus: atsiskleidžia vyšnios, avietės, braškės, kompleksiškumo suteikia grybų ir drėgnų lapų kvapai. Burnoje vynas lengvas ir elegantiškas, pasižymintis spanguolių, vyšnių ir subtilių prieskonių natomis bei minerališkais tonais. Vynas turi daug gaivios rūgšties kurią suvaldo šilkiniai taninai ilgai išliekantys poskonyje.Vynuogyne praktikuojama organinė vyndarystė (tačiau vynuogynas nėra sertifikuotas).
Tiekti 14°C prie keptos lašišos su krapų padažu, jautienos krūtininės, keptų portobello grybų.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros