Volnay kaimelis yra žinomas kaip vienų kvapniausių ir subtiliausių Burgundijos Pinot Noir gimtinė. Ne išimtis ir šis vynas. Vynuogės šiam vynui yra auginamos itin mažame, netoli Pommard apeliacijos esančiame, vynuogynų plote, apsodintame 1950 bei 2014 metais.
Vynuogių sulčių fermentacijos metu, misoje esančios išspaudos buvo maišomos kiekvieną dieną. Po 19 dienų, išgavus reikiamą spalvą, taninus bei aromatus, vyno alkoholinė fermentacija buvo užbaigta. Vėliau vynas brandintas 14 mėn. prancūziško ąžuolo statinėse, iš kurių 30% naujos.
Kompleksiškame vyno aromate juntami raudonų bei juodų uogų aromatai, kuriuos papildo skrudintų prieskonių bei naujos odos natos. Burnoje juntamas puikiai integruotas ąžuolas, gaivumo pojūtį suteikianti rūgštis bei nugludinti taninai.
Patiekti 14-16 °C temperatūros su veršienos, laukinės paukštienos (kurapkos, fazano) patiekalais.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros