Domaine Faiveley priiklausantis (monopolinis) La Framboisiere vynuogynas visuomet išsiskiria savo vynu iš kitų pietinės Burgundijos vynų. Vynuogynas yra rytiniame šlaite, kurio dirvožemyje dominuoja klintmolio dirva.
Vynuogių sulčių fermentacija ir maceracija vyksta nerūdijančio plieno talpose. 15 - 19 dienų trunkančios fermentacijos metu, vynas 2 kartus per dieną yra maišomas su žievelėmis. Vėliau vynas brandinimui perkeliamas į prancūziško ąžuolo statines (20% iš jų yra naujos), kuris trunka 13 - 14 mėn.
Vynas intensyviai kvepia raudonųjų ir juodųjų uogų aromatais su dūmo nata. Burnoje vynas vidutinio svarumo, juntami švelnūs taninai, prisirpusių vyšnių, aviečių ir saldymedžio skoniai.
Patiekti 14-16 °C prie tuno kepsnio, laukinės paukštienos ar švelnios raudonos mėsos patiekalų.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros