Vynmedžių amžius apie 40 metų, ekspozicija - pietvakariai. Dirvožemis- molis/ kalkakmenis. Derlius surinktas ir išrūšiuotas rankomis.
Vykdant maceraciją, sultys du kartus per dieną pumpuotos, kad iš vynuogių odelių būtų išgautas maksimalus spalvos, taninų ir aromatų koncentratas. Vynas 12 mėnesių brandintas prancūziškose ąžuolo statinėse (iš kurių 10% yra naujos), hidrometriškai kontroliuojamuose rūsiuose nuolat palaikant pastovią temperatūrą. Statinės - vidutinio skrudinimo.
Gilios rubino spalvos, vynas kvepia vyšniomis, spanguolėmis, slyvų padažu, grybiena, tabako lapais. Elegantiškas, subalansuotas, švelnių taninų. Ilgo vaisiško poskonio.
Tiekti 14-16 °C temperatūros prie jautienos, marinuotos su čiobreliais, karštų anties krūtinėlės salotų su aviečių padažu, antienos kepenėlių salotų su cukinijų traškučiais, tuno pyrago, reblošono sūrio.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros