Vynuogės užaugintos Burgundijos Côte de Nuits (šalimai Vosne-Romanée) ir Côte de Beaune (netoli Pommard) apeliacijose esančiuose vynuogynuose. Tai užtikrina vyno pastovias skonio savybes bei kokybę.
Vynas brandintas 8 mėn. nerūdijančio plieno statinėse.
Šviežių raudonų ir juodų uogų aromatas, kurį papildo subtilios saldžių prieskonių natos.
Burnoje - sausas, vidutinio svarumo, švelnių taninų ir sultingos rūgšties.
Vaisiškas, sultingas ir gaivus vynas - puikus raudonosios Burgundijos pavyzdys.
Pateikti 14 - 16 °C prie keptos paukštienos, griliuje paruoštų veršienos patiekalų, minkštų brandintų ar vidutinio kietumo sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros