Rankomis skintų uogų sultys (30% kekės su nenuskabytomis uogomis) fermentuojamos nesukultūrintų mielių pagalba. Po malolaktinės fermentacijos vynas 13 mėnesių brandinamas burgundijos meistrų suręstose ąžuolinėse statinėse (25% naujose). Biodinamiškai augintų vynuogių vynas nebuvo nei skaidrintas, nei filtruotas.
Taurėje dominuoja laukinių gėlių, raudonųjų uogų ir saldymedžio bei egzotinių prieskonių aromatai. Vidutinio svarumo ir gero balanso vyno skonyje jaučiamos raudonosios slyvos, vyšnios bei prieskoniai. Itin ilgai išliekantis poskonis.
Tinka ragauti dabar, taip pat tinka brandinimui.
Tiekti 14-16° C prie tuno tartaro, antienos kepsnių, ant griliaus keptų dešrelių, daržovių troškinių su miško grybais.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros