Iškirtinai rankomis rinktos vynuogės vyninę pasiekia su šakelėmis ir gravitacinio sūkurio (gravity flow) pagalba yra nuskabomos; su šakelėmis paliekamos tik 20% visų vynuogių. Vynas brandintas 13 mėnesių prancūziško statinėse, iš kurių 27% yra naujos. Statinės gaminamos Burgundijoje. Vynas fermentuojamas išskirtinai laukinių mielių pagalba, yra nefiltruotas ir neskaidrintas.
Taurėje dominuoja prinokusių aviečių, rudeninių lapų, seno kedro aromatai. Burnoje vynas koncetruotas, pikantiškas su cukranendrių natomis. Ypač švelnių, gausių taninų,
Tinka gerti dabar, tačiau turi ilgą brandinimo potencialą.
Tiekti 14-16° C prie tuno tartaro, antienos kepsnių, ant griliaus keptų dešrelių, daržovių troškinių su miško grybais.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros