Vos tik išspaustos vynuogių sultys, pasitelkiant gravitacijos jėgą, yra supilstomos į ąžuolines statines. Naudojant laukines mielių kultūras, vyno fermentacijos ir malolaktinio virsmo procesai įvyksta palengva. Pasibaigus fermentacijai, vynas 16 mėn. yra brandinamas tose pačiose statinėse. Vėliau vynas perpilamas į cementines talpas. Prieš išpilstymą į butelius, vynas nėra filtruojamas ar skaidrinamas.
Taurėje dominuoja laukinių gėlių, raudonųjų uogų ir saldymedžio bei egzotinių prieskonių aromatai. Vidutinio svarumo ir gero balanso vyno skonyje jaučiamos raudonosios slyvos, vyšnios bei prieskoniai. Itin ilgai išliekantis poskonis.
Tinka ragauti dabar, taip pat tinka brandinimui.
Brandinimo potencialas 10 metų.
Tiekti 14-16° C prie tuno tartaro, antienos kepsnių, ant griliaus keptų dešrelių, daržovių troškinių su miško grybais.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros