Rankomis skintų uogų sultys (30% kekės su nenuskabytomis uogomis) fermentuojamos nesukultūrintų mielių pagalba. Po malolaktinės fermentacijos vynas 13 mėnesių brandinamas burgundijos meistrų suręstose pracūziškose ąžuolinėse statinėse (25% naujose). Biodinamiškai augintų vynuogių vynas nebuvo nei skaidrintas, nei filtruotas.
Gilios vyšnių spalvos, rožių, žibučių, vyšnių, aviečių, prieskoninių žolelių, miško paklotės aromatų. Taurus, ypač glotnių šokoladinių taninų. Ilgas minerališkas poskonis.
Tinka ragauti dabar bei tinka brandinimui.
Tiekti 14-16° C prie tuno tartaro, antienos kepsnių, ant griliaus keptų dešrelių, daržovių troškinių su miško grybais.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros