Vynuogės auginamos stačiose Etnos ugnikalnio pietvakarių terasose, ugnikalnio lavos dirvožemyje. 800mvj lygio esančio vynuogyno derlingumas itin žemas - nuo vynmedžio rankomis nuskinama vos apie 200g uogų. Po fermentacijos kūginėse ąžuolinėse talpose vynas brandinamas nedidelėse prancūziško ąžuolo statinėse dar 2 metus, o po to dar bent 4/5 metus butelyje. „Mes gaminame šį vyną, įkvėptą istorinio Bordo vynų mišinio ir naudojome veisles, kurios mūsų valdoje auga daugiau nei 150 metų" - kalba gamintojai.
Gilios rubino spalvos vynas kvepia slyvų uogiene, gervuogėmis, juodaisiais serbentais, kava, kakava, balzamiku.Sotus ir galingas, nokių taninų, subalansuotas, ilgo poskonio.
Tiekti 18°-20°C prie keptos ar troškintos jautienos, ėrienos, pastos su mėsos padažu, žvėrienos troškinių, brandžių sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros