Nuėmus derlių, vynuogės du kartus rūšiuojamos, atrenkamos tik pačios sveikiausios uogos, po to 3000 litrų talpos inde vyksta priešfermentinė maceracija ir fermentacija. Pasibaigus fermentacijai, naudojamos tik laisvai tekančios sultys, kurios užpildo 300 litrų prancūziško Allier ąžuolo statines (vidutinio skrudinimo), kuriose spontaniškai įvyksta malolaktinė fermentacija. Brandinimas su nuosėdomis vyksta iki pavasario pradžios. Vynas aštuonis mėnesius praleidžia ąžuolo statinėse (33 % iš jų naujos). Džiovintų žiedlapių, saldymedžio lazdelių, granatų, slyvų padažo, skrudintos duonos aromatų.
Pagaminta 2312 butelių.
Patiekti 14-16°C prie patarškos, anties patiekalų, ėriuko šonkauliukų ar jautienos tartaro, daugiaryžio su baravykais.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros