Šiltas linkėjimas iš pietų Prancūzijos. Baltame dirvožemyje (smėlio, kalkakmenio ir dumblo mišinyje) ir saulėtame šlaite užaugusios vynuogės pasižymi gana tvirta rūgštimi ir puikiu nokumo balansu. Fermentacija vykdyta nerūdijančio metalo talpose, vėliau vynas 4 mėn. laikytas su nuosėdomis tose pačiose talpose. Žalsvai gelsvos spalvos vyno aromate dominuoja prisirpusių geltonųjų abrikosų, kriaušių, geltonųjų slyvaičių kvapai. Citrusų ir nokių geltonųjų vaisių rūgštis, suteikia ilgai trunkančio gaivumo pojūtį.
Patiekite 10 ° C temperatūros prie keptų šukučių su porų padažu, troškintos veršienos su abrikosais, keptos menkės su garstyčių padažu.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros