Pietiniuose šlaituose, daugiau nei 250mvjl, esantys vynuogynai auga sąnašiniame dirvožemyje. Tai suteikia galimybę lėtai, bet pilnai prisirpinti Lagrein vynuogių derlių.
Vynuogių sulčių fermentacija vyko nerūdijančio plieno talpose, kartu su vynuogių žievelėmis. Pasibaigus alkoholinei fermentacijai, vynas perkeltas į dideles ąžuolines statines, kuriose buvo brandinamas 10 - 12 mėn. Malolaktinis virsmas pilnai įvyko brandinimo metu. Vėliau, vynas papildomai 2 mėn. brandintas buteliuose.
Sodrios vyšnių raudonumo spalvos, prisirpusių raudonųjų uogų, slyvų, kakavos bei aitresnių prieskonių aromatų. Išraiškingas, pilno kūno, švelnių taninų.
Tiekti 16-18 °C temperatūros prie kiaulienos, veršienos, mėsingesnės žuvies, tuno, Epoisses, Feta, Mahon, Bucheron sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros