Vynmedžių amžius 24-37 metai, auga jie kalkakmenio dirvoje. Vynuogės rinktos ir perrinktos vyninėje rankomis. Po 36 valandų maceracijos, fermentacija ir 10 mėn. brandinimas su mielėmis vyko ąžuolo statinėse. Po švelnios filtracijos vynas buteliuotas 2019m lapkričio mėn.
Geltonųjų agrastų, cidonijų, melionų, neprinokusios papajos, bananų aromatų. Sultingas, gaivus, puikios struktūros, ilgo poskonio.
Likutinis cukraus kiekis- 7,6 g/l
Rūgšties kiekis - 7,9g/l
Tiekti 8 - 10°C prie keptos ar troškintos žuvies, keptos vištienos/kalakutienos,marinuotų su citrina, prie šviežių ožkos sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros