Vynmedžių amžius 19-27 metai, auga jie priemolio- molio ir kalkakmenio dirvožemyje. Vynuogės renkamos ir perrenkamos rankomis. Vyno fermentacija ir tolesnis brandinimas vykdytas Prancūzijos ir Pfalco ąžuolo statinėse, 40% iš jų naujos. Po ilgo laikymo su mielėmis vynas į butelius išpilstytas 2019 metų rugsėjo mėn.
Ryškiai geltonos spalvos vynas kvepia kriaušėmis, nokiais geltonaisiais obuoliais, baltaisiais persikais, migdolais, sviestu, pyrago plutele. Sultingas, elegantiška su puikiai integruota ąžuolo nata, ilgo minkšto poskonio.Ilgaamžis.
Likutis cukraus kiekis - 0,8g/l
Rūgšties kiekis - 8 g/l.
Tiekti 10-12 °C temperatūros prie rūkytos lašišos, ant grotelių kepto oto, veršienos kotletų su baltaisiais grybais, moliūgų raviolių, čederio sūrio.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros