Kompleksiškas ir išraiškingas vynas, gaminamas iš vynuogių, augančių 500 mvjl aukštyje, šalia kaimelio Epila. Vynas fermentuotas atvirose statinėse; vėliau brandintas 12 mėnesių 500 litrų naujose ąžuolo statinėse.
Koncentruotas, gilios rubino spalvos ir priemolio atspalvio vynas kvepia prisirpusiomis juodosiomis uogomis, papildytomis balsamiko acto ir juodojo pipiro natų. Burnoje vynas gaiviai sausas, aksominių taninų, puikaus balanso su juntama ąžuolo įtaka. Ilgas brandinimo potencialas.
Pagaminti 3056 buteliai.
Rekomenduojama mėgautis nuo 2021 metų.
Tiekti 16-18 °C prie ant griliaus keptų kiaulienos patiekalų, laukinės paukštienos, veršienos dešrelių; tuno tartaro, Iberico kumpių, triušienos patiekalų.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros