Vynas daromas iš jauniausių Nebbiolo vynmedžių derliaus, vadovaujantis 1606 metų vydarystės užrašais. Tai jaunatviško, vaisiško, gaivaus ir lengvo stiliaus vynas.
Vynuogių sultys fermentuotos nerūdijančio plieno talpose, kuriose vynas su žievelėmis praleido 8 dienas. Vėliau, pasibaigus maceracijai, vyne įvykdyta malolaktinė fermentacija. Po fermentacijos, vynas labai trumpą laiką buvo brandintas plieninėse statinėse, iš kurių buvo išpilstytas tiesiai į butelius.
Vyšnių - rubino spalvos vynas pasižymi rožių žiedlapių, vyšnių, miško uogų ir džiovintų braškių aromatais, kuriuos praturtina raudonųjų apelsinų, mėtos ir saldžių prieskonių natos. Burnoje dominuoja šviežių vyšnių, aviečių skoniai, kuriems struktūrą suteikia vaisiški, švieži taninai.
Tiekti 16 - 18 °C temperatūros prie makaronų, ryžių su mėsos padažais patiekalų, keptos veršienos.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros