Vynuogių derlius šiam vynui renkamos iš 14 skirtingų vynuogynų, kurių amžius apie 40 metų.
Visų skirtingų vynuogynų vynas fermentuojamas ir 12 mėnesių brandinamas ąžuolo statinėse atskirai. Po to jie sumaišomi ir dar 12 mėnesių brandinami didelėse ąžuolo statinėse. Po brandinimo ąžuolo statinėse, vynas papildomai brandinamas 1 metus butelyje.
Visų skirtingų vynuogynų dirvožemiai įneša savo charakterio į vyną ir padaro jį labai kompleksišką ir subalansuotą. Vynas turtingas raudonųjų uogų, gėlių, prieskonių, grybų, tabako, kedro aromatais. Burnoje vynas kompleksiško skonio, kuriame juntami tankūs taninai, mineralai. Tai ilgaamžis vynas.
Patiekti 18 - 20 °C temperatūros prie jautienos kepsnių, žvėrienos patiekalų pagardintų trumais ar brandžių , kietųjų sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros