Camarcanda - pjemontietiškame dialekte reiškia - namą , kuriame nesibaigia derybos, tai simbolizuoja Angelo Gaja susitikimus su anksčiau buvusiais vynuogynų savininkais. Vynmedžiai auga kalkakmenio, molio ir riedulių turtingame dirvožemyje.
Skirtingų vynuogių sulčių fermentacija vyksta atskirai. Pasibaigus fermentacijoms, vynai brandinami 18 mėn. naudoto ąžuolo statinėse. Po to vykdomas visų trijų vynuogių vynas sumaišomas ir dar 12 mėn. brandinamas butelyje.
Baltasis dirvožemis ir kietųjų akmenų gausa suteikia vynui kietą ir kompleksišką struktūrą. Uodžiami džiovintų slyvų, vyšnių, šeivamedžio, šokolado, Viduržemio jūros prieskonių aromatai. Burnoje vynas apvalus su tankia struktūra bei minerališku charakteriu. Juntami švelnūs taninai, ilgas poskonis. Tai ilgaamžis vynas.
Patiekti 16-18 °C temperatūros prie jautienos, veršienos kepsnių, brandžių sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros