Vynas daromas iš atskiro Vistamare vynuogyno, kuris yra Tyrėnų jūros pietiniame šlaite, vynuogių. Vynuogių fermentacija vykdoma atskirai. Vermentino vynuogių - nerūdijančio plieno statinėse, o Viognier - ąžuolinėse statinėse. Po fermentacijos Vermentino ir Viognier vynuogių vynai brandinami tose pačiose talpose 6 mėn. Galiausiai vynai sumaišomi ir išpilstomi į butelius.
Vermentino vynuogės gaiva ir prieskoniškumas subtiliai papildo Viognier vynuogės kompleksiškumą ir apvalumą. Persikų, abrikosų, šalavijų ir jūros aromatai atskleidžia vyno skonio šviežumą, apvalumą, suteikdami jam ilgą poskonį.
Patiekti 8-10 °C temperatūros prie sodresnių žuvies patiekalų, rizoto su baravykais, lengvai brandintų sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros