Vynas daromas iš atskito Darmagi vynuogyno, kurį pasodino Giovanni Gaja, Angelo Gaja tėvas ir juo pavadino vyną. Darmagi pjemontietišku dialektu reiškia "Kaip gaila". Giovanni šiuo vynu įprasmino ir parodė kitų vynuogių veislių, nei Nebbiolo, galią ir potencialą Pjemonto žemėje. Vynuogynas auga 280mvjl, jo ekspozicija - pietūs.
Vyno fermentacija, maceracija ir 24 mėn.brandinimas vykdytas ąžuolo statinėse.
Paprikos, saldymedžio, našlaičių, juodųjų slyvų, muskato riešuto, grafito, kedro aromatų. Tankus, švelnių taninų, ilgaamžis.
Tiekti 16-18 °C temperatūros prie jautienos didkepsnių, mėsos troškinių su grybais, ant griliaus keptų žvėrienos dešrelių., ilgo brandinimo sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros