IDDA reiškia „tu“ siciliečių tarme, tai terminas, kurį vietiniai gyventojai su meile ir susižavėjimu vartoja Etnai apibūdindami. Tai dviejų šeimų - Gaja ir Grasi bendras projektas.
Su IDDA buvo žengtas neįprastas žingsnis - atkreiptas dėmesys į pietvakarių pusės, dažnai vadinamos priešsrovine Etnos puse, iš naujo atradimą.
Fermentacija ir maceracija truko tris savaites, vyko jos iš dalies ąžuolo ir betoninėse statinėse, po to vynas 24 mėnesius brandintas ąžuolo statinėse ir betono talpose. Skaidriai raudonas vynas kvepia miško uogomis, vyšniomis, raudonaisiais serbentais, bičių vašku, marcipanais, smilkalais, prieskoninėmis žolelėmis, pankoliu. Elegantiškas, gyvų taninų, vyriško charakterio, minerališkas.
Tiekti 16–18 °C prie žvėrienos, patiekalų su trumais, raudonos žuvies, sūrių, saliamio.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros