Vynas daromas iš gaunamo nedidelio kiekio vynuogių iš Rennina ir Sugarille bei pridedama iš šiaurinės Montalcino dalies Torrenieri vynuogynų.Rennina ir Sugarille dirvožemis - molingas kalkakmenis, Torrenieri - molis,tufas, smėlis.
Visi vynai iš skirtingų vynuogynų fermentuojami, vykdoma maceracija ir 24 mėn. brandinami atskirai, po to sumaišius dar 6 mėn. brandinami ąžuolo statinėse.
Intensyvios spalvos, vyšnių, prieskoninių žolelių, kadagio, gėlių aromatų. Burnoje taniniškas, draugiškos rūgšties, pilnas, ilgo poskonio vynas.
Tiekti 16-18 °C prie raudonos mėsos kepsnių, žvėrienos, brandžių sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros