Paslaptingas vynas, slepiantis savyje magišką užtaisą- moters ir tamsos. „L’Uccellone“ - moters pravardė. Ji gyveno ant kalvos, kur buvo vynuogynai. Jos nosis atrodė kaip paukščio snapas ir ji visada dėvėjo juodos spalvos rūbus.
Vynas daromas iš atskiro Rocchetta Tanaro vynuogyno. Vynuogių sultys fermentuotos nerūdijančio plieno talpose. Maceracijos procesas su žievelėmis truko 20 dienų. Pasibaigus fermentacijai, vynas 12 mėn. brandintas ąžuolinėse statinėse, vėliau, papildomai 12 mėn. butelyje.
Gilios, tamsios rubino spalvos, išraiškingo aromato, kuriame dominuoja miško uogų, skrudintų prieskonių, vanilės, saldymedžio natos. Burnoje vynas tvirtos struktūros, pilno kūno.
Patiekti 16-18 °C temperatūros prie skrudintos traškios kiaulienos šoninės, jautienos befstrogeno, triušienos troškinių, brandesnių sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros