Vynuogės šiam vynui skinamos nuo 60 metų vynmedžių, prieš tai lengvai pavytinus jas ant medžių, tad derlius yra labai mažas, bet koncentruotas. Vyninėje jos dar kartą perrenkamos ir švelniai spaudžiamos. Maceracija vykdoma nuo 2 iki 3 savaičių. Vynas fermentuojamas plieno talpose. Vėliau 9 mėnesius brandinamas. 50% brandinama naujose ir 50% antrą kartą naudojamose prancūziško ąžuolo statinėse bei dar 9 mėnesius butelyje. Sodrūs, prinokusių vaisių ir vyšnių džemo kvapai. Burnoje koncentruotas ir intensyvus.
Tiekti 16-18 °C temperatūros prie keptos ant griliaus žvėrienos, jautienos kepsnių, raudonos mėsos troškinių su miško grybais. Brandžių sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros