Tai žymiausias Giuseppe Quintarelli vynas. Gaminamas tik išskirtinai gerais derliaus metais. Itin kruopščiai atrinktos ‚Corvina‘, ‚Corvinone‘ ir ‚Rondinella‘ vynuogės nedidelėse medinėse dėžutėse vyninės palėpėje vytinamos net 4 mėnesius. Vynas brandinamas net 8 metus Slavoniško ąžuolo statinėse.
Vynas kvepia vyšniomis šokolade, juodaisiais pipirais, sirpiomis gervuogėmis, raudonosiomis slyvomis, juodųjų serbentų uogiene ir egzotiniais prieskoniais. Itin kompleksiškas skonis mena sirpias tamsiąsias uogas, tačiau nėra džemiškas – balansą kuria tamsiųjų uogų rūgštis bei gerai brandinimo metu susiintegravę taninai. Itin ilgas kompleksiškas Morello vyšnias ir prieskonius menantis poskonis.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros