"Primifiore" yra Giuseppe Quintarelli noras išeiti iš tradicinių Valpoličelos horizonto ribų - sukurti vyną, kuris būtų įdomus ir neįprastas. Vietinių vynuogių (Corvina, Corvinone) ir garsiųjų Bordo (Cabernet Sauvignon, Cabernet Frank) rezultatas. Nurinkus derlių, vynuogės yra vytinamos apie mėnesį laiko. Vynas brandintas didėlese Slavoniško ąžuolo statinėse 10 - 12 mėnesių.
Intensyvios rubino spalvos vynas. Aromatuose dominuoja ryškios žibuoklių ir juodųjų vyšnių, raudonųjų uogų, prieskonių natos. Puikios struktūros, vidutinio kūno vynas, kurio skonyje dominuoja vaisių natos, pikantiškas salsvumas, bei žoliškos, žemiškos natos.
Rekomenduojame vyną bent 1 valandą padekantuoti.
Tiekti 16 - 18 ° C prie mėsos patiekalu, makaronų su mėsos padažu, prie salotų su briuselio kopūstais ir kiauliena.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros