Intensyvi aromatų puoštė slypi kiekvienoje šio vyno taurėje, primenanti pasivaikščiojimą pavasarį žydint sodams. Norint išgauti kuo daugiau šių aromatų, prieš fermentaciją atliekama šalta maceracija. Po to atliekamas švelnus sulčių spaudimas. Fermentacija vykdyta kontroliuojamoje 15ºC temperatūroje nerūdijančio metalo talpose. Apelsinų žiedų, baltųjų rožių, jazminų, anyžių, ramunėlių arbatos, naujai nupjautos žolės, valgomųjų vynuogių, persikų, citrinų cukatų aromatų. Lengvas, švelnus, gaivus. Vaisiško poskonio.
Likutinis cukraus kiekis vyne - 6g/l.
Tiekti 8 - 10 °C temperatūros prie užkandžių, salotų ir ant grotelių keptų daržovių, žuvies, jūros gėrybių, paelijos su žuvimi ir jūros gėrybėmis.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros