Siekiant pagaminti šį vyną, uogos paliekamos ant vynmedžių iki kol virsta razinomis. Derliaus nuėmimo metu žaliava pasiekė 24 % alkoholio tūrio likdamos visiškai sveikoje būklėje. 2/3 derliaus yra nuskinami ir talpinami į 20 kg krepšius, po to 36 valandoms paliekami kriogeninėse talpose prie 0 °C temperatūros. Vėliau kekės nuskabomos uoga po uogos. Kontaktas su odelėmis trunka 10 dienų 5 °C temperatūroje, šiuo metu siekiama išgauti kuo daugiau spalvos. Šiuo laikotarpiu nuskinama likusioji (1/3) pinot noir uogų dalis, jos dedamos į misą, kur fermentacija prasidėjo 13°C temperatūroje. Fermentacija trunka šešias savaites, kol natūraliai sustoja su vidutiniškai su 150 g/l likutinio cukraus. Vynas brandintas prancūziško ąžuolo statinėse 7 mėnesius.
Vaisiškas saldusis vynas kvepia viduržemio pakrančių gėlėmis, raudonomis uogomis, prieskoninėmis žolelėmis. Burnoje vynas gėliškas, vaisiškas su juntamais švelniais taninais. Vyną papildo energinga rūgštis, suteikianti išbaigtumo bei gaivos įspūdį.
Tiekti atvėsintą 7-9ºC laipsnių temperatūros. Puikiai tinka prie bandelių su uogomis, šokoladinių triufelių, keksiukų, vidutinio stiprumo ir mėlynojo pelėsio sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros