• Apie mus
  • Kontaktai
  • Pristatymas
  • Taisyklės
  • En primeur
  • Vyno žurnalas
  • Tapk VK nariu
  • Derlių įvertinimai
  • Wine in Moderation
Prisijungti
LTEN
  • Vynas
  • Kiti gėrimai
  • Nealkoholinės alternatyvos
  • Maistas
  • Aksesuarai
  • Dovanos
  • Paskaitos ir renginiai
  • Naujienos
0 vnt. 0.00 €
English
Prisijungti
  • Vynas
  • Kiti gėrimai
  • Nealkoholinės alternatyvos
  • Maistas
  • Aksesuarai
  • Dovanos
  • Paskaitos ir renginiai
  • Naujienos
  • Apie mus
  • Kontaktai
  • Pristatymas
  • Taisyklės
  • En primeur
  • Vyno žurnalas
  • Tapk VK nariu
  • Derlių įvertinimai
  • Wine in Moderation

Gramona Gra a Gra Pinot Noir Dolc 2012


Tipas
GamintojasBodegas Gramona
ŠalisIspanija
RegionasKatalonija
ApeliacijaPenedes DO
Metai2012
Saldumassaldus
VynuogėsPinot Noir - 100 %
ekologinis vynas
biodinaminis vynas
Talpa0,375
Stiprumas12,5 % tūrio tūrio
3.8 standartiniai alkoholio vienetai (SAV) butelyje
Grįžti į asortimentą
35.00 €
+ ‒

Aprašymas

Siekiant pagaminti šį vyną, uogos paliekamos ant vynmedžių iki kol virsta razinomis. Derliaus nuėmimo metu žaliava pasiekė 24 % alkoholio tūrio likdamos visiškai sveikoje būklėje. 2/3 derliaus yra nuskinami ir talpinami į 20 kg krepšius, po to 36 valandoms paliekami kriogeninėse talpose prie 0 °C temperatūros. Vėliau kekės nuskabomos uoga po uogos. Kontaktas su odelėmis trunka 10 dienų 5 °C temperatūroje, šiuo metu siekiama išgauti kuo daugiau spalvos. Šiuo laikotarpiu nuskinama likusioji (1/3) pinot noir uogų dalis, jos dedamos į misą, kur fermentacija prasidėjo 13°C temperatūroje. Fermentacija trunka šešias savaites, kol natūraliai sustoja su vidutiniškai su 150 g/l likutinio cukraus. Vynas brandintas prancūziško ąžuolo statinėse 7 mėnesius. 

 

Vaisiškas saldusis vynas kvepia viduržemio pakrančių gėlėmis, raudonomis uogomis, prieskoninėmis žolelėmis. Burnoje vynas gėliškas, vaisiškas su juntamais švelniais taninais. Vyną papildo energinga rūgštis, suteikianti išbaigtumo bei gaivos įspūdį. 

Patiekimas

Tiekti atvėsintą 7-9ºC laipsnių temperatūros. Puikiai tinka prie bandelių su uogomis, šokoladinių triufelių, keksiukų, vidutinio stiprumo ir mėlynojo pelėsio sūrių. 



Apie gamintoją

"Gramona" vynuogynai auga Penedese. Vynai gaminami tradiciniu metodu, o brandinami nuo 18 mėn. iki dešimties metų. Šis periodas yra daugiau nei dvigubai ilgesnis nei nustatyta kavos gaminimo reglamente. Naudojamos ne tik tradicinės kavos vynuogės, bet įdedama ir dalis 'Chardonnay', o tai nebūdinga ispaniškam putojančiam vynui. "Gramona" kava: juntami riešutų, kepinių ir autolizės aromatai, rūgštis ir mažai natūralaus cukraus.Visos gamintojo prekės
Apgailestaujame, tačiau svetainę gali lankyti tik asmenys sulaukę 20 metų.
Ar jums yra 20 metų?
Taip
Ne
Primename:

Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros



Wine in moderation
  • Rekomenduojame:
    • Perkamiausios prekės
    • Ekspertų rekomendacijos
    • Privatumo politika
Stumbrų g. 15, Vilnius
T: 8 5 213 84 31
Darbo laikas:
I-V - 10:00 - 20:00
VI - 10:00 - 18:00
Liepų g. 20, Klaipėda
T: 8 46 219675
Darbo laikas:
I-V - 11:00 - 19:00
VI - 11:00 - 17:00
Vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove. Alkoholiniai gėrimai neparduodami asmenims jaunesniems nei 20 metų.   © 2016 - 2020 Visos teisės saugomos Vyno klubas.                                                                                                        
Sukurta Sonaro
Siekiant pagerinti paslaugų kokybę, svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies), kuriuos galite bet kada atšaukti. Tęsdami naršymą, sutinkate su Privatumo politika