Vynas gaminamas tik iš kruopščiai atrinktos žaliavos - vynuogės skintos rankomis nuo ekologiniais bei biodinaminiais principais prižiūrimų augimviečių, vyninėje uogos dar kartą perrenkamos, siekiant užtikrinti tik sveikų uogų panaudojimą. Vynuogynai apsodinti Finca Font de Jui 100- 300 m vjl. Dirvožemio tipas - molis bei kalkakmenis. Vynas brandintas 100 mėnesių su mielių nuosėdomis.
Harmoningas, elegantiškas klasikinio metodo putojantis vynas kvepia persikais, svarainiais, sirpiais obuoliais, citrusais ir jų žievelėmis. Vyšnių žiedai bei skrudinta duona, sviestuotomis bandelėmis, kepintais lazdynais, kava bei vanilė subtiliai juntama vyne.
Tiekti 10-12 °C temperatūros kaip aperityvą, tinka su foie gras, paštetu, šaltos mėsos užkandžiais, troškiniais, ryžių patiekalais.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros