Vynas pagamintas iš vietinės Penedeso vynuogių veislės- Xarel-lo Vermell, kuri buvo veik pamiršta, tačiau paskutiniu metu vėl grįžta į vyno pasaulio dėmesį. Vynuogės atkeliauja iš ekologiškai prižiūrimų vynuogynų. Maceracija žemoje temperatūroje trunka 48 valandas siekiant išgauti subtilius aromatus ir lengvą rožinį atspalvį. Kaip ir dauguma rožinių vynų, fermentacija vyksta nerūdijančio plieno talpose, siekiant išsaugoti tyrus pirminius aromatus.
Gaivus, gėliškas rožinis vynas kvepia citrusais, sodo persikais ir braškėmis, viduržemio jūros pakrantėms būdingoms žolelėms, - rozmarinais bei pankoliu. Vyno finiše juntama subtili ir prieskoniška rožinių pipirų ataka.
Tiekti 6° C prie krevečių, marinuotų artišokų su parmezano drožlėmis, pomidorų su buratos sūriu.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros