Rankomis rinktų vynuogių sultys fermentuojamos atvirose, didelėse slovėniško ąžuolo talpose ir amforose. Naudojamos tik laukinės mielių kultūros. Nėra kontroliuojama fermentacijos temperatūra. Pasibaigus fermentacijos procesui, vynas yra brandinamas 60 mėn. didelėse ąžuolinėse statinėse, papildomai 60 mėn. butelyje.
Tamsios rubino spalvos vynas intensyviai kvepia gervuogių, džiovintų slyvų, šalavijų, odos dirbinių ir muskato riešuto aromatais. Burnoje vynas švelnios tekstūros, juntami gaivūs juodųjų ir raudonųjų uogų skoniai, kuriuos praturtina aksominiai taninai.
Patiekti 16-18 °C temperatūros prie griliuje keptos ėrienos, jautienos 'T-bone' steiko ar makaronų su žvėriena.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros