Chardonnay, Sauvignon, Pinot Grigio ir Riesling Italico vynuogių sultys yra fermentuojamos atskirai molinėse amforose, visiškai nekontroliuojant proceso temperatūros. Vyno fermentacijos procesui yra naudojamos laukinės mielės, kurios vyne laikomos ilgą laiką, kaip ir vynuogių žievelės. Pasibaigus fermentacijos procesui, vynuogių žievelės ir mielių nuosėdos yra pašalinamos. Tuomet skirtingų vynuogių veislių vynas yra sumaišomas į vieną, o gautas vynas vėl gražinamas į amforas 5 mėn. brandinti. Tolimesnis vyno brandinimas trunka 6 m. didelėse ąžuolo statinėse. Vynas nėra filtruojamas ar skaidrinamas.
Patiekti 12 - 14 °C temperatūros prie baravykų daugiaryžio, prancūziško pupelių troškinio su vištienos kulšele, veršietos troškinio grietinėlės padaže.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros