Vynmedžiai 40-60 metų amžiaus, derlius skinamas spalį, kai dalis vynuogių jau būna apdžiuvusios. Sultys fermentuojamos 20 hl talpos Allier ąžuolo statinėse. Paskui vynas dar 12 mėnesių brandinamas ąžuole.
Intensyvi geltona spalva sufleruoja sudėtingą vyno skonį. Aromate dominuoja sirpūs persikai ir abrikosai, taip pat akacijų medus, cinamonas ir vanilė. Vyno skonis mena sirpius kaulavaisius ir egzotinius prieskonius. Ilgame minerališkame poskonyje jaučiami migdolai.
Tiekti 8-10 ° C prie aromatingų žuvies troškinių, vėžiagyvių, makaronų su mėsos padažu, šernienos dešrelių, ėrienos, žalios jautienos, brandžių karvės ir ožkos pieno sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros