Šiam vynui pagaminti uogos skinamos nuo senų, daugiau nei 40 m. senumo, vynmedžių. Kruopščiai atrinktų vynuogių, be kotelių, misos fermentacija vyksta 15-20 hl ąžuoliniuose kubiluose. Pasibaigus fermentacijos procesui vynas dar papildomai brandinamas 10 mėn. ąžuolinėse statinėse.
Aromate dominuoja auksinių obuolių, persikų ir sirpių tropinių vaisių kvapai, kuriuos papildo levandų bei medicininių žolelių aromatai. Sirpių obuolių, šviesių kaulavaisių skonis. Riešutiško, minerališko poskonio.
Patiekti 8-10 °C temperatūros prie vėžiagyvių, krevečių, raudonojo tuno, šviežių makaronų patiekalų ar vidutinio brandumo karvės, ožkų sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros