Gaminant vynus, vyninė laikosi paprastos filosofijos -atskleisti terroir bei tų metų išraišką vyne. To rezultatas: vynai yra "santūrūs" ir "neatsiveria" iš karto, pasižymi elegantiška struktūra ir darniais taninais, ilgu poskoniu, yra ilgaamžiai. Šis 'Pinot noir' yra minkštas ir turi salsvą raudonų uogų ataką, kuri yra lydima viliojančio pikantiškumo. Vynmedžiai auga žemo derlingumo, akmeningame ir molingame dirvožemy, kuris nuo vandenyno nutolęs vos trimis kilometrais. Todėl nenuostabu, kad vynuogynai įtakojami šaltų oro gūsių atkeliaujančių į slėnį nuo vandens. Tai užtikrina tinkamą vynuogių nokimo stadiją - uogos išsaugo tinkamą rūgšties bei cukraus balansą, todėl vynai nėra perdėm alkoholiški, bei užtikrina tinkamą fenolinę brandą. Natūraliai nedidelis derlius (mažesnis nei 35 hl/l) atsakingas už koncentraciją vyne.
Patiekti 14-16°C prie patarškos, anties patiekalų, ėriuko šonkauliukų ar jautienos tartaro, daugiaryžio su baravykais.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros