Vynuogės šiam vynui auginamos į pietus bei pietvakarius nukreiptuose Chavignol kaimelio šlaituose. Dėl gausaus saulės kiekio, kurį gauna vynuogynai, šis Sancerre yra puikus nokaus Sauvignon Blanc pavyzdys. Vynas 9-10 mėnesių brandintas su mielių nuosėdomis.
Aromate dominuoja tropiniai vaisiai, agrastai, gerai prinokę obuoliai, kuriuos papildo subtili dūmo nata. Burnoje - svarus ir nokus, tačiau išlaikantis Sancerre būdingą minerališkumą ir itin sultingą rūgštį. Bręsdamas butelyje vynas įgija papildomos gelmės bei kompleksiškumo, apvalios tekstūros.
Tiekti 10-12 °C prie jūros gėrybių, minkšto ožkos sūrio, su sviestu keptų šparagų.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros