Vynuogės renkamos iš atskirų vynuogynų ( Chateau, Cohn, Creek, Gate, Gio, La Lomita, Lower Cask, Red Barn, Walnut) prižiūrimų ekologiniais principais. Merlot vynuogės, sunokstančios anksčiau buvo skinamos rugsėjo viduryje, tuo tarpu Cabernet Sauvignon derlius rinktas nuo rugsėjo antrosios pusės iki spalio vidurio,
Rubino spalvos vynas kvepia mėlynėmis, skrudintomis kavos pupelėmis, kedru. Burnoje vynas tvirtas ir energingas, tačiau juntamas vyndarystės preciziškumas - vynas pasižymi struktūra, balansu, šilkiniais taninais, šviežių vaisių ataka. Vynas pasižymi ilgu poskoniu.
Patiekti 16-18 °C temperatūros prie jautienos mėsos kepsnių/ troškinių su miško grybais, švelniai rūkytų jautienos dešrelių troškinio su raudonosiomis pupelėmis, žvėrienos troškinų su daržovėmis.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros