Dėl itin šilto ir sauso pavasario bei pirmosios vasaros dalies 2011-aisiais vynuogės išsprogo itin anksti. Žydėjimas taip pat praėjo puikiai ir, nors atvėsęs oras bei lietus liepos vyduryje pristabdė vynuogių vegetaciją, rugpjūtį sugrįžęs saulėtas ir sausas oras lėmė ankstyvą vynuogių skynimą idealiomis sąlygomis.
21 mėnesį brandintas prancūziško ąžuolo statinėse vynas pasižymi ganėtinai gilia rubino spalva, kompleksiškus ir intensyviu aromatu, kuriame juntamos juodos uogos bei saldžių prieskonių, pipirų natos. Burnoje vynas - tankus, puikios struktūros, tvirtų, nokių taninų bei ryškaus skonio, kuriame greta juodų uogų galima jausti kakavos bei kavos pupelių natas.
Tiekti 16 °C temperatūros su elnienos su grybais patiekalų, keptos laukinės paukštienos, ilgai brandintų kietų sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros