1996-ieji vieni puikiausių derliaus metų paskutiniajame dvidešimto amžiaus dešimtmetyje. Rugpjūtį bei rugsėjį pūtęs šiaurės vėjas saulėtomis dienomis vėsino, o po lietaus džiovino vynuogynus ir leido vynuogėms puikiai sunokti neprarandant rūgšties. Rugsėjo šiltos dienos ir vėsios naktys taip pat lėmė koncentracijos augimą neprarandant gaivos. Didžioji dalis vynų pasižymi itin tyru aromatu, puikia koncentracija bei derme. Itin geras brandos potencialas.
Jacques Prieur Musigny Grand Cru - vienas iškiliausių 1996-ųjų Burgundijos vynų - galingas, kompleksiškas, puikiai subalansuotas, nugludintų taninų ir ilgo poskonio.
Tiekti 16-18 °C temperatūros greta keptos, tačiau švelnios, žvėrienos, laukinės paukštienos patiekalų.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros