Didelės energijos, ilgas ir rafinuoto subtilumo vynas. 2018 m. auginimo sezonas Napos slėnyje pasižymėjo vėsiais, švelniais orais. Vėsesnis nei įprastas pavasaris dviem savaitėmis atitolino pumpurų žydėjimą. Dėl švelnių oro sąlygų rugpjūčio ir rugsėjo mėnesiais derlius nuimtas vėliau, o tai leido užauginti išskirtinai kokybišką derlių su tvirtu charakteriu.
Vynas brandintas:18 mėnesių 40% naujo ąžuolo (49% prancūziško, 51% amerikietiško) ir 60% vienerių /dvejų metų prancūziško ir amerikietiškojo statinėse.
Kedro, gėlių, pieštuko drožlių natos pinasi su prinokusių gervuogių, paprikos ir raudonųjų serbentų uogienės natomis. Šviežias ir koncentruotas vynas su malonia rūgštimi ir tvirtoka taniniška struktūra, sukuria teisingą įtampą gomuryje su ilgai išliekančiu poskoniu.
Patiekti 16-18 °C temperatūros prie jautienos mėsos kepsnių/ troškinių su miško grybais, švelniai rūkytų jautienos dešrelių troškinio su raudonosiomis pupelėmis, žvėrienos troškinų su daržovėmis.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros