Vynas brandintas:18 mėnesių 48% naujo ąžuolo (58% prancūziško, 42% amerikietiško) ir 52% vienerių /dvejų metų prancūziško ir amerikietiško statinėse.
Kedro, gėlių, pieštuko drožlių, džiovintų žolelių natos pinasi su prinokusių gervuogių, paprikos ir raudonųjų serbentų uogienės natomis. Šviežias ir koncentruotas vynas su malonia, jaunatviška rūgštimi ir tvirtoka taniniška struktūra, sukuria teisingą įtampą gomuryje su ilgai išliekančiu poskoniu.
Patiekti 16-18 °C temperatūros prie jautienos mėsos kepsnių/ troškinių su miško grybais, švelniai rūkytų jautienos dešrelių troškinio su raudonosiomis pupelėmis, žvėrienos troškinų su daržovėmis.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros