Vynas Adomo ir Ievos kostiumu: nepuoštas, neapdorotas ir nefiltruotas. Prieš atidarydami, švelniai apverskite.
Belle Naturelle yra šiek tiek drąsesnė mūsų klasikinio Grüner Veltliner Stein alternatyva. Vynas daromas iš Grüner Veltliner vynuogių iš aukštai augančių vynuogynų aplink Langenlois. Nuskintos rankomis vynuogės buvo nuimamos nuo šakelių ir spontaniškai fermentuojamos su odelėmis maždaug dvi savaites neutraliose austriško ąžuolo fermentacijos kubiluose. Temperatūros kontrolė nebuvo naudojama, o malolaktinė fermentacija taip pat buvo spontaniška. Vynas brandinamas ant nuosėdų neutralaus ąžuolo 500–1000 litrų statinėse mūsų 700 metų senumo vyno rūsyje.
Elegantiškas, patrauklus ir sudėtingas. Nokių vynuogių aromatai persipina su šaltu minerališkumu. Gyvą rūgštį papildo lengvi taninai, paliekantys dinamišką, struktūrišką ir subalansuotą bendrą įspūdį.
Likutinis cukraus kiekis - 1g/l.
Patiekti 16 - 18°C temparatūros prie Vienos šnicelio, salotų, riebios žuvies.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros