Vyninės savininkai dalinasi vyno atsiradimo istorija: „Kaip ir visi mūsų vynai, Belle Naturelle Rosé buvo sukurtas kolektyvo dėka. Tačiau šį kartą reikšmingas skirtumas buvo tas, kad mes (savininkai) nedalyvavome jo kūrime, net neįsivaizdavome, kad jis kuriamas. Trumpai tariant, „Belle Naturelle Rosé“ yra mūsų komandos kūrinys ir prieš keletą metų buvo pateiktas mums kaip staigmena Kalėdų vakarėlyje. Kadangi idėja mums patiko ir vyno skonis buvo fantastiškas, „Belle Naturelle Rosé“ nuo tada yra neatsiejama mūsų portfelio dalis.“
Rankomis skintos Zweigelt ir Pinot Noir vynuogės buvo spaudžiamos (visa kekę) kaip „blanc de noir“. Ryškios sultys spontaniškai fermentavosi su atskiromis (nuimtomis nuo kekių) Cabernet Sauvignon vynuogėmis neutraliose austriško ąžuolo statinėse. Su odele fermentuotos Cabernet-Sauvignon vynuogės suteikė vynui spalvos ir struktūros. Po dviejų savaičių vynas buvo perkeltas į naudotas ąžuolo statines, kuriose baigėsi malolaktinė fermentacija, o vėliau apie šešis mėnesius praleido ant nuosėdų mūsų 700 metų senumo rūsyje. Kelių veislių vynuogių mišinys daro vyną sudėtingą, kompleksišką su didele skonių įvairove. Sultingas ir gaivus su aštria ir dinamiška pabaiga.
Likutinis cukraus kiekis -1g/l
Patiekti 16 - 18°C temparatūros prie Vienos šnicelio, dešrelių, guliašo, salotų.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros