Vynas daromas iš atskiro vynuogyno, derlius renkamas rankomis. Vynuogės susmulkinamos kojomis, supilamos į atvirus fermentacijos rezervuarus su šakelėmis ir paliekamos savaime fermentuotis, nekontroliuojant temperatūros. Po 14 dienų vynas išspaudžiamas ir supilamas į 300–500 litrų medines statines. Po 12 mėnesių brandinimo išsirenkamos geriausios septynios statinės ir supilamos į butelius; vynas nefiltruojamas.
Vidutinio intensyvumo rubino spalvos. Aromate skleidžiasi juodųjų vyšnių, slyvų, odos, miško paklotės bei džiovintų rožių žiedlapių natos. Nokios rūgšties, vidutiniškų taninų. Ilgas minerališkas poskonis.
Likutinis cukraus kiekis 1 g/l
Brandinimo potencialas iki 2029 metų.
Patiekti 14-16 °C temperatūros prie keptos anties krūtinėlės su bruknių uogienės padažu, laukinių paukščių (tokių kaip fazanas, putpelė) patiekalų, vidutinio kietumo sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros