Vaisiškas ir gyvas. Vynas daromas iš vynuogių, auginamų Schenkenbichlio ir Ladnerio vynuogynuose atspindi vėsų ir elegantišką Kamptalio klimatą. Šviežių raudonųjų uogų aromatai užduoda toną, kurį papildo rudeniška žemiška miško paklotės nata.
Vynuogės skinamos rankomis, vėliau sutraiškomos, supilamos į atviras fermentacijos talpyklas su koteliais ir stiebais ir paliekamos savaime fermentuotis nekontroliuojamoje temperatūroje 14 dienų. Vynas brandintas 300-500 litrų ąžuolo stainėse. Sumaišius atskirų vynuogynų vynus jis laikomas didelėse ąžuolinėse talpose. Vynas nefiltruotas. Gyva rūgštis, švelnūs ir santūrūs taninai sukuria subtilią vyno struktūrą.
Likutinis cukraus kiekis - 1g/l
Brandinimo potencialas iki 2030 metų.
Patiekti 16 °C temperatūros prie keptos anties krūtinėlės su bruknių uogienės padažu, laukinių paukščių (tokių kaip fazanas, putpelė) patiekalų, vidutinio kietumo brandžių sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros