Šis „Pinot Noir“ daromas iš vynuogių, auginamų Schenkenbichlio ir Ladnerio vynuogynuose, ir 18 mėnesių brandinamas didelėse ąžuolo statinėse. Kamptalio klimatas šioms vynuogėms yra itin tinkamas dėl optimalaus vynuogių nokimo laiko, tad šis vynas pasižymi klasikinėmis aukštos kokybės „Pinot Noir“ vyno savybėmis.
Vidutinio intensyvumo rubino spalvos, kompleksiškas. Jame skleidžiasi juodųjų vyšnių, slyvų, odos, miško paklotės bei džiovintų rožių žiedlapių natos. Burnoje vynas pasižymi puikia struktūra: gaivi ir noki rūgštis, vidutiniai nugludinti taninai, gausu vaisiškumo bei ilgas poskonis, kuriame greta saldžių prieskonių atsiranda minerališkumo nata.
Tiekti 16 °C temperatūros prie keptos anties krūtinėlės su bruknių uogienės padažu, laukinių paukščių (tokių kaip fazanas, putpelė) patiekalų, vidutinio kietumo brandžių sūrių.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros