Klasikinis Stelenbošo vyno atstovas vėl mūsų lentynose. Pikantiškai sultingas, kupinas visos puokštės aromatų:juodųjų serbentų, tamsiųjų slyvų, vyšnių, konservuotų gervuogių persipinančių su minkštų pomidorų, raudonųjų paprikų, raudonėlių natomis. Vidutinio intensyvumo taninų, ilgo poskonio.
Sulčių fermentacija vykdyta atvirose betoninėse talpose nuolat palaikant 28°C temperatūrą. Vynas 12 mėn. brandintas senose prancūziško ąžuolo statinėse.
Likutinis cukraus kiekis - 2,7g/l.
Tiekti 16-18°C prie lėtai virtos elnienos, troškintų jautienos šonkaulių, troškintos ėrienos blauzdos su rozmarinu, troškintos jautienos, brandinto čederio.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros